Du kan importere dine logins fra 1Password til ExpressVPN Keys ved hjælp af en computer. ExpressVPN Keys understøtter kun import af logins (e-mails, brugernavne og adgangskoder). Andre data, såsom kreditkortoplysninger eller gemte noter, importeres ikke.

Gå til…

Importér dine 1Password-logins ved hjælp af din computer
Importér dine 1Password-logins ved hjælp af din Android-enhed
Importér dine 1Password-logins ved hjælp af din iOS-enhed

Importér dine 1Password-logins ved hjælp af din computer

1. Importér dine 1Password-logins til ExpressVPN Keys

1. Installér ExpressVPN Keys-browserudvidelsen til Chrome i Chrome, Opera, Edge, Vivaldi eller Brave.
  2. Klik på browserudvidelsen ExpressVPN Keys.
  3. Klik på fanen Indstillinger > Indstillinger.
  4. Klik på Importér fra eksisterende tjenester.
  5. Indtast din primære adgangskode.
  6. Vælg 1Password.
  7. Følg vejledningerne på skærmen.
  8. Klik på Vælg fil.
  9. Vælg den CSV-fil, du eksporterede tidligere.
  10. Tjek, at alle dine logins er importeret korrekt.

2. Fjern 1Password-browserudvidelsen

1Password vil fortsat bede dig om at udfylde dine logins til websteder eller tjenester, og det forstyrrer ExpressVPN Keys. For at forhindre dette skal du fjerne browserudvidelsen 1Password.

Chrome

1. Indtast chrome://extensions/ i søgefeltet i Chrome.
  2. Find 1Password.
  3. Klik på Fjern > Fjern.

Microsoft Edge

1. Indtast edge://extensions/ i søgefeltet i Edge.
  2. Find 1Password.
  3. Klik på Fjern > Fjern.

Brave

1. Indtast brave://extensions/ i søgefeltet i Brave.
  2. Find 1Password.
  3. Klik på Fjern > Fjern.

Opera

1. Indtast opera://extensions i søgefeltet i Opera.
  2. Find og klik på 1Password.
  3. Klik på Fjern udvidelse > Fjern.

Vivaldi

1. Indtast vivaldi://extensions/ i søgefeltet i Vivaldi.
  2. Find 1Password.
  3. Klik på Fjern > Fjern.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for at få yderligere hjælp.

Tilbage til toppen

Importér dine 1Password-logins ved hjælp af din Android-enhed

Det er ikke muligt at eksportere dine logins fra 1Password på Android. Følg trinene ovenfor for at importere dine logins ved hjælp af din computer.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for at få yderligere hjælp.

Tilbage til toppen

Importér dine 1Password-login ved hjælp af din iOS-enhed

Det er ikke muligt at eksportere dine logins fra 1Password på iOS. Følg trinene ovenfor for at importere dine logins ved hjælp af din computer.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for at få yderligere hjælp.