Denne vejledning viser dig, hvordan du ændrer eller nulstiller din primære adgangskode. Hvis du ikke kan huske din primære adgangskode, kan du nulstille din primære adgangskode med din gendannelseskode ved at følge vores trin nedenfor.

ExpressVPN Keys-udvidelsen til Chrome:

1. Installér og opsæt Chrome-udvidelsen til ExpressVPN Keys.
  2. Klik på browserudvidelsen til ExpressVPN Keys.
    • Hvis du kan huske din primære adgangskode: Klik på Valgmuligheder > Indstillinger > Skift primær adgangskode. Angiv din eksisterende primære adgangskode, og klik derefter på Bekræft.
    • Hvis du ikke kan huske din primære adgangskode, skal du klikke på Brug for hjælp? > Brug gendannelseskode.
  3. Følg vejledningen.

ExpressVPN-appen til Android eller iOS:

1. I ExpressVPN-appen skal du trykke på Indstillinger.
  2. Tryk på Indstillinger > Sikkerhed > Skift primær adgangskode.
    • Hvis du kan huske din primære adgangskode; Angiv din nuværende primære adgangskode, og tryk derefter på Bekræft.
    • Hvis du ikke kan huske din primære adgangskode: Tryk på Brug for hjælp? > Brug gendannelseskode.
  3. Følg vejledningen.