Vigtigt: ExpressVPN Keys udgives løbende til alle brugere på Windows, Mac og Linux via en browserudvidelse til Chrome og i ExpressVPN-appen til iOS og Android.

Denne vejledning viser dig, hvordan du ændrer eller nulstiller din primære adgangskode. Hvis du ikke kan huske din primære adgangskode, kan du nulstille din primære adgangskode med din gendannelseskode ved at følge vores trin nedenfor.

Du kan kun ændre eller nulstille din primære adgangskode gennem Chrome-udvidelsen til ExpressVPN Keys og ExpressVPN-appen til Android. Denne funktionalitet er ikke tilgængelig i ExpressVPN-appen til iOS. Følg den vejledning, der er specifik for din platform nedenfor:

ExpressVPN Keys-udvidelsen til Chrome:

1. Installér og opsæt Chrome-udvidelsen til ExpressVPN Keys.
  2. Klik på browserudvidelsen til ExpressVPN Keys.
  3. Klik på Valgmuligheder > Indstillinger > Skift primær adgangskode.
  4. Angiv din eksisterende primære adgangskode, og klik derefter på Bekræft.
    • Hvis du ikke kan huske din primære adgangskode, skal du klikke på Brug for hjælp? > Brug gendannelseskode.
  5. Følg vejledningen.

ExpressVPN-appen til Android:

1. I ExpressVPN-appen til Android skal du trykke på Indstillinger.
  2. Tryk på Indstillinger > Sikkerhed > Skift primær adgangskode.
  3. Angiv din nuværende primære adgangskode, og tryk derefter på Bekræft.
    • Hvis du ikke kan huske din primære adgangskode, skal du trykke på Brug for hjælp? > Brug gendannelseskode.