ExpressVPN:s avancerade skydd erbjuder extra trygghets- och säkerhetsfördelar för dig och din familj. När det aktiveras kan det blockera påträngande annonser, spårare, skadliga sidor och vuxeninnehåll.

Vi kör en DNS-baserad trafikblockerare på användarens enhet för att hindra alla appar och surfsessioner från att kommunicera med tredjepartsaktörer på våra blocklistor. Det här tillvägagångssättet är enklare och säkrare än att köra trafikblockeraren på serversidan.

I det avancerade skyddet ingår Threat Manager, annonsblockerare och föräldrakontroll. Det är tillgängligt i ExpressVPN:s appar för Android, iOS, Mac, Windows och Linux såväl som ExpressVPN Aircove. Theat Manager (endast spårningsblockerare) och annonsblockeraren är dessutom tillgängliga i ExpressVPN:s app för Apple TV.

Viktigt: De avancerade skyddsfunktionerna fungerar bara när VPN är påslaget och Lightway används som protokoll. Användare som vill använda de här funktionerna utan att aktivera VPN kan göra det via Aircove.

Gå direkt till…

Vilka är de avancerade skyddsfunktionerna?
Aktivera (eller inaktivera) avancerat skydd

Vilka är de avancerade skyddsfunktionerna?

Avancerat skydd är en uppsättning trygghets- och säkerhetsfunktioner bestående av Threat Manager, annonsblockering och föräldrakontroll.

Threat Manager

Många av de appar och webbplatser du besöker för register över och delar din aktivitet med tredjepartsföretag, som spårare, bedragare och skadliga sidor.

Threat Manager ger dig kontroll över vad företag vet om dig och vad du gör online. Det hindrar alla appar och webbplatser du besöker från att spåra din onlineaktivitet och blockerar dessutom skadliga sidor för att skydda dig från spionprogram och nätfiske.

Threat Manager finns i ExpressVPN:s appar för Android, iOS, Windows, Mac, Apple TV (endast spårningsblockerare) och Linux samt på Aircove.

Annonsblockerare

Annonsblockerare hindrar de flesta annonser från att visas för dig när du använder internet.

För närvarande finns annonsblockeraren i ExpressVPN:s appar för Android, iOS, Mac, Windows och Linux samt på Aircove.

Föräldrakontroll

Med ExpressVPN:s föräldrakontroll kan du hindra alla, inklusive dina barn, från att komma åt vuxensidor.

Vår blocklista över vuxensidor är sammanställd av offentligt tillgängliga listor med öppen källkod. Vi granskar och uppdaterar regelbundet de här blocklistorna så att du alltid är skyddad mot de senaste hoten.

Utöver det gör föräldrakontrollen på Aircove att du kan blockera internet under vissa tider. Det är väldigt användbart för att begränsa dina barns onlinetid.

Föräldrakontroll finns i ExpressVPN:s app för Android, iOS, Mac, Windows och Linux och på Aircove.