Tärkeää: Voit lisätä 2FA-koodeja yhteensopiville tileille ExpressVPN:n iOS– ja Android-sovelluksissa. Kun ne on lisätty, näet 2FA-koodisi ExpressVPN:n iOS- ja Android-sovelluksissa sekä Chromen Keys-selainlaajennuksessa (yhteensopiva Chromen, Operan, Edgen, Vivaldin ja Braven kanssa).

Kaksivaiheinen tunnistautuminen (2FA) lisää ylimääräisen suojakerroksen tileillesi verkossa estämällä niiden luvatonta käyttöä, vaikka salasanasi päätyisivät vääriin käsiin.

Keysissä voit lisätä 2FA-koodeja yhteensopiville tileille ExpressVPN:n Android- ja iOS-sovelluksissa. Kuten tunnistautumissovellus Authyn tapaan, myös Keysillä voit helposti luoda 2FA-koodeja – eli kertakäyttösalasanoja (TOTP) – sivustoihin ja sovelluksiin, joissa 2FA on käytössä.

Tärkeää: Voit lisätä 2FA-koodeja yhteensopiville tileille ExpressVPN:n selainlaajennuksessa myöhempänä ajankohtana.

Siirry osioon…

2FA:n käyttöönotto sivustolla tai sovelluksessa
2FA-koodin lisääminen uusille kirjautumistiedoille
2FA-koodin lisääminen olemassa oleville kirjautumistiedoille
2FA-koodien käyttäminen

2FA:n käyttöönotto sivustolla tai sovelluksessa

Tärkeää: Sinun tulee ottaa 2FA käyttöön sivustolla tai sovelluksessa, jotta ExpressVPN Keys voi luoda 2FA-koodeja.
  1. Siirry sivuston tai sovelluksen tietoturva-asetuksiin ja ota 2FA käyttöön. Jos sinulla on ongelmia 2FA-asetuksen löytämisessä, etsi kyseinen sivusto tai sovellus sivulta 2fa.directory – lisäohjeita saat Docs-osiosta.
  2. Kun olet saanut QR-koodin tai käyttöönottoavaimen, avaa ExpressVPN-sovellus iOS- tai Android-laitteellasi. (Varmista, että QR-koodi on esillä eri laitteella kuin sillä, jolla on ExpressVPN Keys.)
  3. Napauta Keys-palkkia.
  4. Avaa salasanaohjelma.

2FA-koodin lisääminen uusille kirjautumistiedoille

1. Napauta Lisää kirjautumistiedot > Ota käyttöön 2FA-vahvistuskoodi.
    Kuvakaappaus "Lisää uusi kirjautumistieto" -näkymästä ExpressVPN Keysissä
  2. Seuraa näytöllä näkyviä ohjeita syöttääksesi käyttöönottoavaimen tai skannataksesi QR-koodin.
  3. Viimeistelläksesi toimenpiteen sivusto tai sovellus pyytää sinua syöttämään kertakäyttösalasanan tai vahvistuskoodin. Kopioi ja liitä se ExpressVPN Keysistä tai syötä se manuaalisesti.
    2FA-koodin vahvistusilmoitus ExpressVPN Keysissä

2FA-koodin lisääminen olemassa oleville kirjautumistiedoille

1. Napauta kirjautumistietoja ja valitse Muokkaa > Ota käyttöön 2FA-vahvistuskoodi.
    Kuvakaappaus 2FA-koodin käyttöönotosta olemassa oleville kirjautumistiedoille ExpressVPN Keysissä
  2. Seuraa näytöllä näkyviä ohjeita syöttääksesi käyttöönottoavaimen tai skannataksesi QR-koodin.
  3. Viimeistelläksesi toimenpiteen sivusto tai sovellus pyytää sinua syöttämään kertakäyttösalasanan tai vahvistuskoodin. Kopioi ja liitä se ExpressVPN Keysistä tai syötä se manuaalisesti.
    2FA-koodin vahvistusilmoitus ExpressVPN Keysissä

2FA-koodien käyttäminen

Jos automaattinen täyttö on päällä, Keys ehdottaa käyttäjänimen, salasanan ja 2FA-koodin täyttämistä sivustoilla ja sovelluksissa, joissa kaksivaiheinen tunnistautuminen on käytössä.

Onko sinulla ongelmia automaattisen täytön kanssa? Apua saat täältä.

Voit myös tarkastella ja kopioida 2FA-koodeja ExpressVPN:n iOS- ja Android-sovelluksissa sekä ExpressVPN:n Chrome-selainlaajennuksessa.

Kuvakaappaus olemassa olevista kirjautumistiedoista 2FA-koodilla