Viktigt: ExpressVPN Keys rullas gradvis ut till alla användare på Windows, Mac och Linux via ett Chrome-tillägg, och i ExpressVPN:s app för iOS och Android.

ExpressVPN Keys i webbläsartillägget för Chrome:

Ifall du inte kan skapa ett ExpressVPN Keys-konto, följ de här stegen och kolla om problemet är löst efter varje steg:

1. Kontrollera att din enhet är ansluten till internet.
  2. Om du är ansluten till ett nätverk där internetåtkomsten kan vara begränsad (till exempel ett offentligt wifi-nätverk), anslut till ett VPN
  3. Ladda ner och installera den senaste versionen av ExpressVPN för din enhet (Windows, Mac eller Linux).
  4. Logga ut och sedan in igen i ExpressVPN:s app för Windows, Mac eller Linux.
  5. Öppna en webbläsare och gå till chrome://extensions. Inaktivera och återaktivera tillägget för lösenordshanteraren.
  6. På samma sida, ta bort tillägget helt och hållet och återinstallera det sedan.

ExpressVPN för Android eller iOS:

Ifall du inte kan skapa ett ExpressVPN Keys-konto, följ de här stegen och kolla om problemet är löst efter varje steg:

1. Kontrollera att din enhet är ansluten till internet.
  2. Om du är ansluten till ett nätverk där internetåtkomsten kan vara begränsad (till exempel ett offentligt wifi-nätverk), anslut till ett VPN.
  3. Ladda ner och installera den senaste versionen av ExpressVPN för Android or iOS.
  4. Logga ut från ExpressVPN-appen och sedan in igen.