Skulle du inte vara 100 % nöjd när du använder ExpressVPN så har du en garanti som gäller i 30 dagar från att du köper ditt abonnemang där du har möjligheten att be om en fullständig återbetalning. Du kan begära en återbetalning för alla abonnemang som köps direkt från ExpressVPN eller via Google Play. Kontakta ExpressVPN:s supportteam för att be om en återbetalning.

Återbetalningar för köp i App Store

ExpressVPN kan inte utfärda återbetalningar om du köper ditt abonnemang på iOS via App Store. Då behöver du kontakta Apples support för att be om en återbetalning.

Läs mer om ExpressVPN:s 30 dagars pengarna-tillbaka-garanti här.