Den här guiden visar dig vilka versioner av olika enheter som är kompatibla med de senaste versionerna av ExpressVPN-appen. De senaste appversionerna har förbättrad säkerhet och integritet som kanske inte är kompatibelt med äldre enhetsversioner.

Gå till…

Windows
Mac
Android
iOS
Linux
Routrar

Windows

ExpressVPN:s Windows-app kräver Windows 7 eller senare. Se vilken Windows-version du använder.

Om du använder Windows 7 eller senare kan du använda ExpressVPN:s Windows-app.

Om du använder Windows Vista eller äldre:

Behöver du hjälp? Kontakta ExpressVPN:s supportteam för att få hjälp direkt.

Tillbaka till toppen

Mac

ExpressVPN:s app för Mac kräver macOS 10.13 eller senare. Se vilken version av Mac du använder.

Mac-operativsystemExpressVPN-version som stöds
macOS 10.13 eller senareAnvänd ExpressVPN:s app för Mac.
Mac OS X 10.11 eller macOS 10.12Appstödet för dessa versioner är begränsat. Uppgradera till macOS 10.13 eller senare för att använda den kompletta versionen av appen. Läs mer om det reducerade appstödet för Mac OS X 10.11 och macOS 10.12.
Mac OS X 10.10 eller äldreExpressVPN:s app för Mac stöder inte de här versionerna. Uppgradera till macOS 10.13 eller senare. Om du inte kan uppgradera så använder du manuell konfiguration av OpenVPN.

Behöver du hjälp? Kontakta ExpressVPN:s supportteam för att få hjälp direkt.

Tillbaka till toppen

Android

ExpressVPN:s app för Android kräver Android 5 eller senare. Se vilken Android-version du använder.

Om du använder Android 5 eller senare så kan du använda ExpressVPN:s Android-app.

Om du använder Android 4.4 eller äldre: