Viktig: ExpressVPN Keys er for øyeblikket tilgjengelig i betaversjon for Windows, Mac og Linux via en Chrome-nettleserutvidelse og i ExpressVPN-appen for iOS og Android.

Denne veiledningen vil vise deg hvordan du bruker autofyll. Autofyll sparer deg for tid og innsats ved å automatisk fylle ut innloggingsdetaljene dine på nettsteder og tjenester. Du kan logge inn på kontoene dine med bare ett klikk, uten å måtte forlate nettleseren du bruker.

Chrome-utvidelsen ExpressVPN Keys

1. Gå til innloggingsskjermen eller -siden du har lagret et passord for.
  2. Klikk på brukernavn- eller passordfeltet.
  3. Klikk på brukernavnet og passordet du vil fylle ut med.

Hvis autofyll ikke fungerer, sjekk denne feilsøkingssiden.

Trenger du hjelp? Kontakt ExpressVPNs kundestøtteteam for umiddelbar assistanse.

Tilbake til toppen

ExpressVPN for Android:

Du må først aktivere Androids autofyll-tjeneste ved å følge disse stegene:

1. Åpne ExpressVPN-appen.
  2. Trykk på Alternativer-fanen.
  3. Trykk på Innstillinger.
  4. Trykk Aktiver autofyll innloggingsdetaljer. (Hvis du ikke ser dette alternativet, så har du allerede valgt at ExpressVPN Keys skal bruke Androids autofylltjeneste.)
  5. Følg instruksjonene.

Så snart dette er satt opp, kan du bruke autofyll ved å følge disse stegene:

1. Gå til innloggingsskjermen eller -siden du har lagret et passord for.
  2. Trykk på brukernavn- eller passordfeltet.
  3. Trykk på innloggingsdetaljene over tastaturet, eller ExpressVPN-ikonet for å bruke andre innloggingsdetaljer.

Hvis autofyll ikke fungerer, sjekk denne feilsøkingssiden.