Den här artikeln beskriver hur du verifierar att ExpressVPN fungerar på din enhet.

1. Anslut till ExpressVPN. Det kan du göra med ExpressVPN:s app eller genom manuell konfiguration. Läs om skillnaderna mellan appen och manuell konfiguration.
  2. Efter att ha slutfört de här uppkopplingsstegen, kontrollera din IP-adress. Du bör se Din IP-adress är skyddad.Använd IP-adresskollen för att verifiera din IP-adres.
  3. Du kan också behöva köra ett DNS-läckagetest. Din DNS-läckagestatus bör visa Inga DNS-läckor hittade, med enbart IP-adresser från ExpressVPN-servrar listade.ExpressVPN:s sida för DNS-läckagetest.