Den här guiden visar dig hur man bekräftar att ExpressVPN fungerar som det ska.

Innan du fortsätter kontrollerar du att du är ansluten till ExpressVPN på din enhet.

Gå till …

Använd IP-adresskollen
Kör DNS-läckagetest

Använd IP-adresskollen

Du kan använda ExpressVPN:s IP-adresskollen för att kolla din IP-adress. Om du är ansluten på rätt sätt kommer IP-adressen du ser korrelera till den position du är ansluten till via VPN. Du kommer även se ett meddelande som bekräftar att ”din IP-adress är säker”.

Du kan använda ExpressVPN:s IP-adresskollen för att bekräfta att du är ansluten på rätt sätt till VPN.

Behöver du hjälp? Kontakta ExpressVPN:s supportteam för att få hjälp direkt.

Tillbaka till toppen

Kör DNS-läckagetestet

Du kan även bekräfta att du är tryggt ansluten genom att köra ett DNS-läckagetest. Om du är ansluten på rätt sätt kommer du få meddelandet ”Inga DNS-läckage upptäcktes. Du använder ExpressVPN:s säkra DNS-servrar.”

Du kan köra ett DNS-läckagetest för att bekräfta att du är ansluten på rätt sätt till VPN.