För att uppdatera den betalkortsinformation du använder för ExpressVPN:

1. Logga in på ditt konto hos ExpressVPN.
  2. Klicka på Lägg till kreditkort eller Redigera betalkort i navigationsfältet högst upp på sidan. Du kommer att se följande skärm:expressvpn credit card edit
  3. Ange din nya betalkortsinformation
    Viktigt: Ifall du ser att textrutan färgats grå kan du fortfarande ange din betalkortsinformation som vanligt.
  4. Klicka på Spara betalkortsinformation för att spara de nya betalkortsuppgifterna. Dessa kommer att ersätta den tidigare betalkortsinformationen du angivit.