Viktigt: ExpressVPN Keys rullas gradvis ut till alla användare på Windows, Mac och Linux via ett webbläsartillägg för Chrome och i ExpressVPN:s app för iOS och Android.

Om dina inloggningar är lagrade i webbläsarens inbyggda lösenordshanterare eller ett befintligt webbläsartillägg för lösenordshantering så kommer det be dig att fylla i dina inloggningar för webbplatser och tjänster. Det orsakar en konflikt mellan den tjänsten och ExpressVPN Keys då båda kommer fråga om du vill fylla i inloggningar samtidigt.

Följ instruktionerna nedan för att förhindra att den befintliga tjänsten stör ExpressVPN Keys.

Gå till…

Dator
Mobil (Android eller iOS)

Dator

Google Chrome

För att förhindra att Chromes inbyggda lösenordshanterare stör ExpressVPN tar du bort alla dina inloggningar som lagras i Chrome.

Viktigt: Innan du tar bort dina inloggningar, se till att du importerat dem till ExpressVPN Keys.
  1. I Chrome skriver du chrome://settings/passwords i sökfältet.
  2. Under Sparade lösenord klickar du på Vertikal ellips. bredvid varje inloggning.
  3. Klicka på Ta bort.
  4. Upprepa steget för alla inloggningar.

Om problemet kvarstår, följ de här stegen:

1. I Chrome skriver du chrome://settings/addresses i adressfältet.
  2. Växla av Spara och fyll i adresser.

Microsoft Edge

För att förhindra att Edges inbyggda lösenordshanterare stör ExpressVPN tar du bort alla dina inloggningar som lagras i Edge.

Viktigt: Innan du tar bort dina inloggningar, se till att du importerat dem till ExpressVPN Keys.
  1. I Edge skriver du edge://settings/passwords i sökfältet.
  2. Under Sparade lösenord, klicka på Mer-ikon. bredvid varje inloggning.
  3. Klicka på Ta bort.
  4. Upprepa steget för alla inloggningar.

Om problemet kvarstår, följ de här stegen:

1. I Edge skriver du edge://settings/personalinfo i sökfältet.
  2. Växla av Spara och fyll i grundläggande information.

Andra lösenordshanterartillägg

För att förhindra att andra lösenordshanterartillägg stör ExpressVPN inaktiverar du dem i webbläsarens inställningar.

Viktigt: Innan du tar bort dina inloggningar, se till att du importerat dem till ExpressVPN Keys.
  1. I sökfältet i Chrome eller Edge skriver du chrome://extensions eller edge://extensions.
  2. Klicka på Ta bort för att ta bort lösenordshanterartillägget.