Den här guiden förklarar hur många enheter som kan vara anslutna till ExpressVPN samtidigt och vad du ska göra ifall du ser en varning om att ”anslutningsgränsen är nådd”.

Gå direkt till…

Hur många enheter kan jag ansluta till VPN samtidigt?
Hur gör jag om jag behöver ansluta fler än fem enheter?
Få ut mesta möjliga av ditt ExpressVPN-abonnemang

Hur många enheter kan jag ansluta till VPN samtidigt?

Med ett enda abonnemang kan du ansluta fem enheter till ExpressVPN på en och samma gång, oavsett vilken plattform du ansluter från (inklusive virtuella maskiner). Kort och gott: Du kan installera ExpressVPN på hur många enheter du vill, men du kan bara vara ansluten på fem enheter åt gången.

Exempel på möjliga enhetskombinationer

Ett ExpressVPN-abonnemang kan användas på:

• fem datorer, eller
  • två iPhones, två iPads, och en MacBook, eller
  • två datorer, en Kindle Fire, en iPhone, och en router, eller
  • alla liknande kombinationer, oavsett enhetstyp.

Om du har nått upp till gränsen och vill koppla till ytterligare en enhet, så måste du koppla från på en annan enhet som du inte använder. Tryck på den gröna VPN PÅ-knappen för att koppla från.

Om du får en varning om att ”anslutningsgränsen är nådd”, men du bara har fem eller färre enheter anslutna, så ska du kontakta ExpressVPN:s supportteam för att få hjälp direkt.

Tillbaka till toppen

Vad behöver jag om jag vill ansluta fler än 5 enheter?

Om du vill använda ExpressVPN på fler än fem enheter samtidigt, så kan du:

Använd ExpressVPN på olika enheter samtidigt.