Viktigt: ExpressVPN Keys rullas gradvis ut till alla användare på Windows, Mac och Linux via ett Chrome-tillägg, och i ExpressVPN:s app för iOS och Android.

Den här guiden visar hur du importerar dina inloggningar som sparats i dina webbläsare och andra lösenordshanterare. När du skapar ett konto för ExpressVPN Keys (ExpressVPN:s lösenordshanterare) för första gången så kommer du bli tillfrågad om du vill göra detta.

Du kan bara importera dina inloggningar från andra lösenordshanterare med ExpressVPN Keys webbläsartillägg för Chrome. Funktionen är inte tillgänglig i ExpressVPN för Android och iOS.

Du kan importera dina inloggningar när som helst med följande steg:

1. Installera Chrome-tillägget ExpressVPN Keys.
  2. Klicka på webbläsartillägget ExpressVPN Keys.
  3. Klicka på fliken Alternativ.
  4. Klicka på Inställningar.
  5. Klicka på Importera från befintliga tjänster.
  6. Lås upp lösenordshanteraren.
  7. Välj den tjänst du vill importera lösenord från.
  8. Följ instruktionerna.