Når du aktiverer den biometriske opplåsingsfunksjonen, kan du få tilgang til passordene dine som er lagret i ExpressVPN Keys uten å skrive inn hovedpassordet ditt, noe som gjør det lettere for deg å ta kontroll over passordsikkerheten din.

ExpressVPN Keys har ikke tilgang til dine biometriske data

ExpressVPN Keys blir bare varslet om hvorvidt den biometriske autentiseringen er vellykket eller ikke av iOS. Den kan verken få tilgang til eller lagre data som er knyttet til den registrerte biometrien.

Finn ut mer om hvordan Apple håndterer biometrisk sikkerhet for Touch ID og Face ID.

Hovedpassordet ditt beskytter dataene din

Den biometriske opplåsingsfunksjonen erstatter ikke hovedpassordet ditt for ExpressVPN Keys eller svekker sikkerheten til ExpressVPN Keys.

Selv når den biometriske opplåsingsfunksjonen er aktivert, er dine data som er lagret i ExpressVPN Keys alltid kryptert med hovedpassordet ditt og beskyttet til enhver tid med nullkunnskapskryptering. Les mer om sikkerheten i ExpressVPN Keys.

Sikkerheten ved biometri og hovedpassord for iOS

Når du aktiverer biometrisk opplåsing:

• Hovedpassordet ditt er trygt lagret i Secure Enclave og kan bare nås av ExpressVPN-appen, men ikke andre apper eller tjenester.
  • Etter at biometrisk autentisering er gjennomført får ExpressVPN Keys tilgang til hovedpassordet som er lagret i Secure Enclave og bruker det til å låse opp passordene dine.

Når du deaktiverer biometrisk opplåsing:

Hovedpassordet i Secure Enclave slettes umiddelbart.

Når du logger av eller avinstallerer ExpressVPN-appen for iOS:

Hovedpassordet ditt slettes fra Secure Enclave når du logger ut av appen. Hovedpassordet er fortsatt lagret i Secure Enclave når du sletter appen, men det ikke åpnes eller brukes av andre apper.

Når en ny biometrisk ID legges til iOS-enheten din:

Du vil ikke lenger kunne låse opp ExpressVPN Keys med biometri før du angir hovedpassordet på nytt. Dette sikrer at passordene dine er trygge selv om andre måtte legge til sin biometriske ID på enheten din uten ditt samtykke.