Med ExpressVPN Keys kan du också utöver inloggningar och anteckningar spara dina kortuppgifter. Tjänsten kan också autofylla dina kortuppgifter på webbplatser så att du kan handla tryggare och enklare online.

Gå till…

Så lägger du till dina kortuppgifter
Så redigerar eller raderar du dina kortuppgifter
Så importerar du dina kortuppgifter
Så autofyller du dina kortuppgifter

Så lägger du till dina kortuppgifter

ExpressVPN Keys webbläsartillägg för Chrome

1. Klicka på ExpressVPN Keys webbläsartillägg i Chrome.
  2. Lås upp lösenordshanteraren.
  3. Klicka på Lägg till-ikon..
  4. Klicka på Lägg till kort.
  5. Fyll i fälten.
  6. Klicka på Spara.

ExpressVPN för Android eller iOS

1. Öppna ExpressVPN-appen på din Android- eller iOS-enhet.
  2. Tryck på fliken Keys.
  3. Lås upp lösenordshanteraren.
  4. Tryck på Lägg till-ikon..
  5. Tryck på Lägg till kredit-/betalkort.
  6. Fyll i fälten.
  7. Tryck på SPARA.

Behöver du hjälp? Kontakta ExpressVPN:s supportteam för att få hjälp direkt.

Tillbaka till toppen

Så redigerar eller raderar du dina kortuppgifter

ExpressVPN Keys webbläsartillägg för Chrome

1. Klicka på ExpressVPN Keys webbläsartillägg i Chrome.
  2. Lås upp lösenordshanteraren.
  3. Hitta och redgiera din säkra anteckning.
  4. Klicka på Redigera.
    • För att redigera ändrar du uppgifterna och trycker på Spara.
    • För att radera trycker du på Ta bort > Ta bort permanent.

ExpressVPN för Android eller iOS

1. Öppna ExpressVPN:s app på din Android- eller iOS-enhet.
  2. Tryck på fliken Keys.
  3. Lås upp lösenordshanteraren.
  4. Hitta och tryck på kortuppgifterna.
  5. Tryck på REDIGERA.
      • För att redigera ändrar du uppgifterna och trycker på SPARA.
      • För att radera trycker du på Ta bort kort > TA BORT PERMANENT.

Behöver du hjälp? Kontakta ExpressVPN:s supportteam för att få hjälp direkt.

Tillbaka till toppen

Så importerar du dina kortuppgifter

Du kan importera kortuppgifter till ExpressVPN Keys från andra lösenordshanterare som 1Password, Dashlane eller LastPass. Följ de här anvisningarna.