Voit tuoda Edge-kirjautumistietosi ExpressVPN Keysiin tietokoneella.

Siirry osioon…

Edge-kirjautumistietojen tuominen tietokoneella
Edge-kirjautumistietojen tuominen Android-laitteella
Edge-kirjautumistietojen tuominen iOS-laitteella

Edge-kirjautumistietojen tuominen tietokoneella

1. Tuo kirjautumistiedot ExpressVPN Keysiin

1. Avaa Edge ja asenna ExpressVPN Keysin Chrome-laajennus.
  2. Klikkaa ExpressVPN Keysin selainlaajennusta.
  3. Klikkaa Valinnat > Asetukset.
  4. Klikkaa Tuo muista palveluista.
  5. Syötä pääsalasanasi.
  6. Valitse Edge.
  7. Seuraa annettuja ohjeita.
  8. Klikkaa Valitse tiedosto.
  9. Valitse aiemmin lataamasi CSV-tiedosto.
  10. Tarkista, että kaikki kirjautumistiedot ovat siirtyneet oikein.

2. Poista kirjautumistiedot Edgestä

Edge jatkaa salasanojen täyttämisen ehdottamista sivustoille ja palveluihin, mikä häiritsee ExpressVPN Keysin toimintaa. Voit estää tämän poistamalla kirjautumistiedot Edgestä.

Tärkeää: Kun olet poistanut kirjautumistietosi Edgestä, niitä ei voi palauttaa. Varmista, että olet tuonut kaikki kirjautumistietosi Edgestä ExpressVPN Keysiin ennen kuin poistat tietoja.

Poista kaikki kirjautumistiedot kerralla seuraamalla näitä vaiheita:

1. Avaa Edge ja kirjoita osoitepalkkiin edge://settings/clearBrowserData
  2. Aikaväliksi valitse Kaikki ajat.
  3. Valitse Salasanat ja poista valinta muista kohdista.
  4. Klikkaa Tyhjennä nyt.

Poista kirjautumistiedot yksitellen seuraamalla näitä vaiheita:

1. Avaa Edge ja kirjoita osoitepalkkiin edge://settings/passwords
  2. Kohdassa Tallennetut salasanat klikkaa More icon. kirjautumistietojen kohdalla.
  3. Klikkaa Poista.
  4. Toista sama kaikille kirjautumistiedoille.

Estä Edgeä täyttämästä nimiä, sähköpostiosoitteita ja osoitetietoja seuraamalla näitä vaiheita:

1. Avaa Edge ja kirjoita osoitepalkkiin edge://settings/personalinfo
  2. Poista valinta kohdasta Tallenna ja täytä perustiedot.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

Edge-kirjautumistietojen tuominen Android-laitteella

Microsoft Edge ei mahdollista kirjautumistietojen viemistä iOS:ssä. Seuraa edellä annettuja ohjeita siirtääksesi kirjautumistiedot tietokoneella.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

Edge-kirjautumistietojen tuominen iOS-laitteella

Microsoft Edge ei mahdollista kirjautumistietojen viemistä Androidissa. Seuraa edellä annettuja ohjeita siirtääksesi kirjautumistiedot tietokoneella.