Tärkeää: ExpressVPN Keys julkaistaan asteittain kaikille käyttäjille Windowsilla, Macilla ja Linuxilla Chrome-selainlaajennuksen kautta sekä ExpressVPN-sovelluksessa iOS:llä ja Androidilla.

Tässä oppaassa näytetään, miten pääsalasana vaihdetaan tai nollataan. Jos et muista pääsalasanaasi, voit nollata sen palautuskoodilla noudattamalla alta löytyviä ohjeita.

Voit vaihtaa tai nollata pääsalasanasi vain käyttämällä ExpressVPN Keysin Chrome-laajennusta tai ExpressVPN:n Android-sovellusta. Toiminto ei ole saatavilla ExpressVPN:n iOS-sovelluksessa. Seuraa alta oman alustasi ohjeita.

ExpressVPN Keysin Chrome-laajennus

1. Asenna ExpressVPN Keysin Chrome-laajennus.
  2. Klikkaa ExpressVPN Keys -selainlaajennusta.
  3. Klikkaa Valinnat > Asetukset > Vaihda pääsalasana.
  4. Syötä nykyinen pääsalanasi ja klikkaa Vahvista.
    • Jos et muista pääsalasanaasi, klikkaa Tarvitsetko apua? > Käytä palautuskoodia.
  5. Seuraa annettuja ohjeita.

ExpressVPN:n Android-sovellus

1. Napauta Valinnat ExpressVPN:n Android-sovelluksessa.
  2. Napauta Asetukset > Turvallisuus > Vaihda pääsalasana.
  3. Syötä nykyinen pääsalasanasi ja napauta Vahvista.
    • Jos et muista pääsalasanaasi, napauta Tarvitsetko apua? > Käytä palautuskoodia.