Sovelluskohtaisen yhdistämisen käyttäminen

Tässä oppaassa näytetään, miten sovelluskohtaista yhdistämistä käytetään ExpressVPN:n Windows- ja Mac-sovelluksissa. Tärkeää: sovelluskohtainen yhdistäminen ei ole saatavilla macOS 11:lle ja sitä uudemmille versioille. Siirry osioon… Mitä on sovelluskohtainen yhdistäminen? Mitä DNS-kyselyille tapahtuu, kun käytän sovelluskohtaista yhdistämistä? Sovelluskohtaisen yhdistämisen käyttäminen Windowsissa Sovelluskohtaisen yhdistämisen käyttäminen Macissa Mitä on sovelluskohtainen yhdistäminen? Sovelluskohtaisen yhdistämisen (split tunneling) avulla voit päättää, …