För att använda våra appar och konfigurationer behöver du först skaffa ett ExpressVPN-konto.

Den här guiden visar hur du använder MediaStreamer på en router som kör ExpressVPN.

MediaStreamer är en DNS-tjänst utformad för att göra din streaming bättre. MediaStreamer är inte ett VPN och erbjuder inte samma integritets- och säkerhetsfördelar som ett VPN. Det går inte att använda MediaStreamer för att byta position.

För att använda MediaStreamer behöver du:

Gå direkt till…

Använd MediaStreamer på en router som kör ExpressVPN (v2 och senare)
Använd MediaStreamer på en router som kör ExpressVPN (v1)

Använd MediaStreamer på en router som kör ExpressVPN (v2 och senare)

1. Logga in på din router som kör ExpressVPN.
  2. Välj More icon. på den enhetsgrupp du vill använda MediaStreamer för.
    Välj positionsväljaren.
  3. Välj ANDRA ALTERNATIV.
  4. Välj MediaStreamer.
    Välj “MediaStreamer.”

Du använder nu MediaStreamer för den enhetsgruppen.

Du använder nu MediaStreamer för den enhetsgruppen.