Viktigt: ExpressVPN Keys håller för närvarande på att gradvis rullas ut till användare på Windows, Mac och Linux via ett webbläsartillägg för Chrome, och i ExpressVPN:s app för iOS och Android.

Du kan exportera inloggningar du sparat i ExpressVPN Keys (och importera dem till ett annat ExpressVPN Keys-konto eller annan tjänst för lösenordshantering) med hjälp av ExpressVPN Keys Chrome-tillägg. Funktionen är inte tillgänglig i ExpressVPN för Android eller iOS.

1. Öppna ExpressVPN:s app för Android.
  2. Klicka på fliken Alternativ.
  3. Klicka på Inställningar > Exportera data som CSV.
  4. Ange ditt primära lösenord.
  5. Klicka på Exportera lösenordsdata.
  6. En CSV-fil kommer att sparas på din enhet automatiskt.
Viktigt: CSV-filen är inte krypterad, vilket innebär att alla som har tillgång till den kan se inloggningarna. Av säkerhetsskäl bör du därför radera filen från datorn direkt efter att du importerat inloggningarna till det andra ExpressVPN Keys-kontot eller lösenordshanteringstjänsten.