Den här guiden visar hur du hittar och använder din aktiveringskod för dina ExpressVPN-appar. Den kommer också ge instruktioner för användare som har utgångna aktiveringskoder.

Hoppa till…

Hitta din aktiveringskod
När behöver jag använda min aktiveringskod?
Min aktiveringskod har löpt ut

Hitta din aktiveringskod

1. Gå till ExpressVPN:s kontoöversikt. Fyll i dina inloggningsuppgifter och klicka på Logga in.
    Enter your account credentials, then click "Sign In."
  2. Fyll i verifieringskoden som skickas till din e-post.
  3. Din aktiveringskod kommer visas på översikten under Ställ in enheter. Klicka på koden för att kopiera den till dina urklippClick the activation code in the box to copy it to your clipboard.

Behöver du hjälp? Kontakta ExpressVPN:s supportteam för att få hjälp direkt.

Tillbaka till toppen

När behöver jag använda min aktiveringskod?

Om du är ExpressVPN-användare kan du behöva din aktiveringskod när:

• du installerar ExpressVPN-appen på en ny enhet
  • du tidigare loggat ut från ExpressVPN:s app på någon av dina enheter
  • du tidigare avinstallerat ExpressVPN-appen på din enhet och ominstallerar den
  • din tidigare aktiveringskod har löpt ut