Följ de här felsökningsstegen om du:

• Inte kan starta ExpressVPN-appen, eller
  • Du ser något av följande felmeddelanden:
    • “Engine Unavailable”
    • “Service Unreachable”
    • “Unable to Start Service”

Preliminär kontroll

Stäng och öppna ExpressVPN-appen igen för att se om det löser problemet.

Om det inte löser problemet följer du de här stegen:

1. Installera väntande Windows-uppdateringar.
  2. Ladda ned den senaste versionen av ExpressVPN:s app för Windows.

Om problemet kvarstår följer du de här stegen för din specifika Windows-enhet:

Windows 7

1. Klicka på Windows Start. Gå till Alla program > Tillbehör.
  2. Högerklicka på Kommandotolken och klicka därefter på Kör som administratör för att starta programmet med adminbehörigheter.
  3. I kommandotolken skriver du följande:
    net start ExpressVpnservice
  4. Tryck på Enter.
  5. Starta ExpressVPN igen.
  6. Om problemet kvarstår, starta om din dator eller installera om ExpressVPN.