Logga in snabbare med bara ett tryck

Istället för att manuellt fylla i dina inloggningar och lösenord på webbplatser och appar kan du fylla i inloggningar och andra uppgifter (som betalkort) som lagras i ExpressVPN Keys med bara ett tryck genom att aktivera autofyll-funktionen på dina Android-enheter.

Utöver det erbjuder autofyll extra säkerhet eftersom du kan använda långa, komplexa och unika lösenord för varje konto som generereas, sparas och fylls i av lösenordshanteraren.

Din säkerhet har vår högsta prioritet

Med autofyll aktiverat på Android kan du fylla i inloggningar och lösenord som sparats i ExpressVPN Keys.

De här inloggningsuppgifterna (inloggningsnamn, användarnamn, URL och kortnummer) är bara tillgängliga för Androids autofyll-tjänst. De är krypterade av ExpressVPN:s app med krypteringsnyckeln i Android Keystore, och det är bara appen som har tillgång till dem och lagrar dem. De kommer bara fyllas i på webbplatser och appar när du trycker på den inloggning som föreslås av ExpressVPN Keys och ger din tillåtelse.

Du kan aktivera eller inaktivera autofyll när du vill i inställningarna på din Android-enhet.

Dina personliga data är alltid skyddade

ExpressVPN Keys (ExpressVPN:s lösenordshanterare) är byggd enligt branschens bästa praxis för säkra appar och molninfrastruktur, inklusive omfattande hotmodeller och säkerhetsgranskningar. Den har också bivit oberoende granskad av subersäkerhetsexperter (som Cure53) för att se till att den skyddar dina personliga data enligt högsta standard.