Logga in snabbare med bara ett tryck

Istället för att manuellt fylla i dina inloggningar och lösenord på webbplatser och appar kan du automatiskt fylla i dem du sparat i ExpressVPN Keys med bara ett tryck genom att aktivera autofyll-funktionen på dina Android-enheter.

Utöver det erbjuder autofyll extra säkerhet eftersom du kan använda långa, komplexa och unika lösenord för varje konto som generereas, sparas och fylls i av lösenordshanteraren.

Din säkerhet har vår högsta prioritet

Med autofyll aktiverat på Android kan du fylla i inloggningar och lösenord som sparats i ExpressVPN Keys.

De här inloggningsuppgifterna (inloggningsnamn, användarnamn och URL) är bara tillgängliga för Androids autofyll-tjänst. De är krypterade av ExpressVPN:s app med krypteringsnyckeln i Android Keystore. De kommer bara fyllas i på webbplatser och appar när du trycker på den inloggning som föreslås av ExpressVPN Keys och ger din tillåtelse.

Du kan aktivera eller inaktivera autofyll när du vill i inställningarna på din Android-enhet.