Med en lösenordshanterare slipper du hålla reda på alla lösenord du använder varje dag. Istället för att försöka komma ihåg alla dina inloggningar och lösenord, förvara dem på osäkra ställen eller gång på gång behöva återställa dem kommer lösenordshanteraren minnas och hålla dem skyddade åt dig. Allt du behöver komma ihåg är ett enda lösenord: det primära lösenord du skapar när du konfigurerar ExpressVPN Keys. Den sparar dessutom nya inloggningar med bara ett klick, autofyller formulär och loggar in på dina favorithemsidor snabbt och smidigt.

Du kan också använda lösenordhanteraren för att generera unika, komplexa lösenord som är betydligt svårare för hackars att knäcka och skydda dig mot bedrägeri eftersom den aldrig fyller i dina uppgifter på en webbplats vars URL inte överensstämmer med dina sparade inloggningar.

Utöver lösenord kan du också använda ExpressVPN Keys för att lagra och kryptera dina kortuppgifter och andra känsliga uppgifter som pass, medicinska journaler eller bara tankar och idéer i form av säkra anteckningar. Du kommer enkelt åt dessa data på alla dina enheter.