Med ExpressVPN Keys kan du:

• Hålla dina inloggningar skyddade med nollkunskapskryptering, vilket försäkrar att det bara är du som kommer åt lösenorden.
  • Skapa unika och svårknäckta lösenord med bara ett klick.
  • Spara tid när du loggar in på webbplatser och appar med autofyll.
  • Kryptera och lagra konfidentiella data som kortuppgifter och säkra anteckningar som bara du har tillgång till.
  • Komma åt alla dina inloggningar på alla dina enheter.
  • Generera engångslösenord för webbplatser och tjänster med tvåfaktorsautentisering.
  • Använda den utan extra kostnad, den ingår i ditt ExpressVPN-abonnemang.

ExpressVPN Keys (ExpressVPN:s lösenordshanterare) har byggts efter branschens bästa praxis för säkra appar och molninfrastruktur, vilket omfattar att utföra breda hotmodeller och säkerhetsbedömningar. Den har också blivit oberoende granskad av cybersäkerhetsexperter (som Cure53) för att säkerställa att den följer högsta standard inom skydd av personuppgifter.