Viktigt: ExpressVPN Keys rullas gradvis ut till alla användare på Windows, Mac och Linux via ett webbläsartillägg för Chrome och i ExpressVPN:s app för iOS och Android.

Med ExpressVPN Keys kan du:

• Hålla dina inloggningar skyddade med nollkunskapskryptering, vilket försäkrar att det bara är du som kommer åt lösenorden.
  • Skapa unika och svårknäckta lösenord med bara ett klick.
  • Spara tid när du loggar in på webbplatser och appar med autofyll.
  • Komma åt alla dina inloggningar på alla dina enheter.
  • Använda den utan extra kostnad, den ingår i ditt ExpressVPN-abonnemang.