Contact ExpressVPN Support if you need help.
Behöver du hjälp nu?
Use ExpressVPN on your devices.
Behöver du ändra dina kontoinställningar?
Hantera mitt konto

Den här guiden visar hur du ändrar ditt ExpressVPN-lösenord.

Observera: Den här åtgärden kan endast utföras på ExpressVPN:s webbplats och inte via ExpressVPN:s app.

Ifall du har glömt ditt lösenord, läs här hur du återställer ett borttappat eller glömt lösenord.

För att ändra ditt lösenord hos ExpressVPN:

1. Logga in på ditt konto hos ExpressVPN.
  2. I sidomenyn till vänster, klicka på Ändra lösenord.

I menyn till vänster, klicka "Ändra lösenord."

3. Ange ditt nuvarande lösenord och ditt nya lösenord. Klicka på Spara nytt lösenord.

Klicka "Spara nytt lösenord"

Du kommer få ett meddelande som lyder ”Lösenordet har uppdaterats”.