To use our apps and configurations, please sign up for an ExpressVPN account first.

Den här guiden visar hur du ändrar ditt ExpressVPN-lösenord.

Observera: Den här åtgärden kan endast utföras på ExpressVPN:s webbplats och inte via ExpressVPN:s app.

Ifall du har glömt ditt lösenord, läs här hur du återställer ett borttappat eller glömt lösenord.


Steg 1 – Logga in på ditt ExpressVPN-konto

Logga in på ditt konto med dtt nuvarande lösenord.

Steg 2 – Gå till Ändra lösenord

Efter att du loggat in, klicka på Ändra lösenord i menyn till vänster.

Steg 3 – Ändra ditt lösenord

Ändra lösenord-skärmen:

  1. Ange ditt nuvarande lösenord.
  2. Ange ditt nya lösenord.
  3. Ange ditt nya lösenord igen.
  4. Klicka på Ändra lösenord.

Ange och spara ditt nya ExpressVPN-lösenord.

Nu bbör ditt lösenord vara ändrat.

Behöver du hjälp? Kontakta ExpressVPN:s support-team och få hjälp direkt.

Tillbaka till toppen

Was this article helpful?Yes No
Got it. Could you tell us more?
Try live chat to get help instantly.