Den här guiden visar dig hur du sparar din första inloggningar efter att du har installerat ExpressVPN Keys (ExpressVPN:s lösenordshanterare).

Gå till…

ExpressVPN Keys Chrome-tillägg
ExpressVPN för Android
ExpressVPN för iOS

ExpressVPN Keys Chrome-tillägg

Du kan importera inloggningar från andra lösenordshanterare genom att följa den här supportguiden.

Så här sparar du inloggningsuppgifterna för ett befintligt konto:

1. Klicka på webbläsartillägget för ExpressVPN Keys.
  2. Lås upp lösenordshanteraren.
  3. Gå till appen eller hemsidan där du har ett befintligt konto.
  4. Logga ut från kontot.
  5. Logga in genom att ange dina inloggningsuppgifter (användarnamn och lösenord).
  6. Du kommer bli tillfrågad om du vill spara dina inloggningsuppgifter. Klicka på Spara.

Så här sparar du inloggningsuppgifter för ett nytt konto:

1. Klicka på webbläsartillägget för ExpressVPN Keys.
  2. Lås upp lösenordshanteraren.
  3. Gå till appen eller hemsidan där du har ett befintligt konto.
  4. Fyll i användarnamnet eller e-postfältet.
  5. Klicka på lösenordsfältet. Ange ett lösenord (du kan också klicka för att generera ett lösenord som lösenordshanteraren föreslår).
  6. Fortsätt skapa ditt konto.
  7. Du kommer att bli tillfrågad om du vill spara dina inloggningsuppgifter. Klicka på Spara.

Behöver du hjälp? Kontakta ExpressVPN:s supportteam för att få hjälp direkt.

Tillbaka till toppen

ExpressVPN för Android

Du kan importera inloggningar från andra lösenordshanterare genom att följa den här guiden.

Så här sparar du inloggningsuppgifterna för ett nytt eller befintligt konto (i ExpressVPN:s app):

1. Öppna ExpressVPN-appen.
  2. Tryck på fliken Keys.
  3. Lås upp lösenordshanteraren.
  4. Tryck på Lägg till-ikon..
  5. Tryck på Lägg till inloggning.
  6. Fyll i titeln och användarnamnet eller e-postfältet.
  7. Ange ett lösenord (du kan också klicka för att generera ett lösenord som lösenordshanteraren föreslår).
  8. Tryck på Spara.

Så här sparar du inloggningsuppgifter för ett nytt eller befintligt konto (på en app eller webbplats):

Innan du går vidare, se till att aktivera autofyll i appens inställningar.

1. Gå till inloggningssidan.
  2. Tryck i fältet för användarnamn eller lösenord.
  3. Tryck på tangentborden eller rullgardinsknappen för Lägg till inloggning.
  4. Fyll i inloggningsuppgifterna.
  5. Tryck på SPARA OCH FYLL I.