Viktigt: ExpressVPN Keys rullas gradvis ut till alla användare på Windows, Mac och Linux via ett webbläsartillägg för Chrome och i ExpressVPN:s app för iOS och Android.

Jailbreakade (iOS) och rootade (Android) enheter gör inloggningar sparade i din lösenordshanterare mindre säkra.

Till följd av det kommer appen, när du använder lösenordshanteraren för första gången på en rootad enhet, visa ett varningsmeddelande som lyder ”Jailbreakad/rootad enhet upptäckt. Din enhet är utsatt för säkerhetshot, vilket gör det mindre säkert att logga in på din lösenordshanterare.”€ Du kan välja att Acceptera risken för att gå vidare eller göra datan som lagras i lösenordshanteraren säkrare genom att göra följande:

• Android: Inaktivera root i den roothanteringsapp du använder. Är det inte möjligt kan du återställa enheten till fabriksinställningar.
  • iOS: Återställ enheten till fabsiksinställningar.

Obs: Vid återställning till fabriksinställningar kan det hända att enhetens data raderas.