Viktigt: ExpressVPN Keys rullas gradvis ut till alla användare på Windows, Mac och Linux via ett webbläsartillägg för Chrome och i ExpressVPN:s app för iOS och Android.

Du kan fortsätta använda alla funktioner hos ExpressVPN Keys på alla dina enheter även efter att ditt ExpressVPN-abonnemang går ut.

För att fortsätta använda ExpressVPN Keys på Android eller iOS, behåll ExpressVPN:s app för Android eller iOS installerad. För att fortsätta använda ExpressVPN Keys webbläsartillägg i Chrome, behåll tillägget och ExpressVPN:s app för Windows, Mac eller Linux på din dator.

Ett VPN tillsammans med en lösenordshanterare gör ExpressVPN:s skydd av din onlineupplevelse ännu bättre. Vårt VPN skyddar din integritet genom att kryptera din internettrafik medan vår lösenordshanterare säkrar de lösenord du använder för dina favoritsidor och -appar så att dina konton hålls skyddade. Det är helt enkelt mer skydd till samma pris. Läs mer om hur du förnyar ditt ExpressVPN-abonnemang.