VPN står för virtuellt privat nätverk, vilket är en säker tunnel mellan två eller flera enheter.

När du ansluter till ett VPN får du en krypterad internetuppkoppling. Det gör att du kan surfa mer privat med högre säkerhet, och du kan få tillgång till innehåll online oavsett var du befinner dig.

Klicka här för att lära dig mer om vad ett VPN är för något.