Viktigt: ExpressVPN Keys rullas gradvis ut till alla användare på Windows, Mac och Linux via ett Chrome-tillägg, och i ExpressVPN:s app för iOS och Android.

Den här guiden visar dig hur du ändrar ditt primära lösenord. Du kan endast ändra ditt primära lösenord med Chrome-tillägget ExpressVPN Keys. Den här funktionen är inte tillgänglig i ExpressVPN för Android och iOS.

1. Installera Chrome-tillägget ExpressVPN Keys.
  2. Klicka på webbläsartillägget ExpressVPN Keys.
  3. Klicka på fliken Inställningar.
  4. Klicka på Inställningar.
  5. Klicka på Ändra primärt lösenord.
  6. Ange ditt befintliga primära lösenord. Om du har förlorat ditt primära lösenord klickar du på Behöver hjälp > Använd återställningskod och följer instruktionerna.
  7. När ändringen är klar behöver du låsa upp alla enheter med ditt nya primära lösenord.