Den här guiden visar hur du hittar du hittar dina serveradresser och kontouppgifter till ExpressVPN för manuella konfigurationer.

Gå direkt till…

1. Logga in på ditt ExpressVPN-konto
2. Hitta dina uppgifter för manuell konfiguration

1. Logga in på ditt ExpressVPN-konto

Gå till ExpressVPN:s installationssida. Fyll i dina inloggningsuppgifter när du uppmanas till det och klicka på Logga in.

Fyll i dina inloggningsuppgifter och klicka sedan på "Logga in".

Fyll i verifieringskoden som skickas till din e-post.

Behöver du hjälp? Kontakta ExpressVPN:s kundtjänst för att få hjälp direkt.

Tillbaka till toppen

2. Hitta dina uppgifter för manuell konfiguration

Till höger på skärmen kan du välja någon av flikarna OpenVPN eller L2TP/IPSec för att hitta dina uppgifter.

OpenVPN

Fliken OpenVPN är vald som standard. Du kommer att se användarnamn, lösenord och en lista över konfigurationsfiler för OpenVPN.

Till höger, med OpenVPN redan förvalt, kommer du se ditt användarnamn, lösenord och en lista över konfigurationsfiler för OpenVPN.

L2TP/IPsec

Den här fliken innehåller ditt användarnamn, lösenord och en lista över serveradresser från hela världen. För att se serveradresserna klickar du på Add icon. för att fälla ut listan.

Viktigt: L2TP erbjuder ingen kryptering och bör endast användas för anonymisering och positionsbyte.

Håll det här webbläsarfönstret öppet under den manuella konfigurationsprocessen så att du kan använda det som referens.