5 fördelar med att använda ExpressVPN Keys
Learn more

Med ExpressVPN Keys kan du lagra säkra anteckningar utöver inloggningar och kortuppgifter. Du kan också spara viktig information eller konfidentiella dokument som pass eller medicinska journaler och enkelt komma åt uppgifterna på alla dina enheter.

Säkra anteckningar skyddas av ditt primära lösenord, så det är bara du som har tillgång till dem. Med ExpressVPN Keys säkra anteckningar får du högre säkerhet än med vanliga anteckningsappar.

Gå till…

Så lägger du till säkra anteckningar
Så redigerar eller raderar du säkra anteckningar
Så importerar du säkra anteckningar

Så lägger du till säkra anteckningar

ExpressVPN Keys Chrome-tillägg

1. Klicka på ExpressVPN Keys Chrome-tillägget.
  2. Lås upp lösenordshanteraren.
  3. Klicka på Lägg till-ikon..
  4. Klicka på Lägg till säker anteckning.
  5. Fyll i fälten.
  6. Klicka på Spara.

ExpressVPN för Android

1. På din Android-enhet öppnar du ExpressVPN-appen.
  2. Tryck på fliken Keys.
  3. Lås upp lösenordshanteraren.
  4. Klicka på Lägg till-ikon..
  5. Klicka på Lägg till säker anteckning.
  6. Fyll i fälten.
  7. Klicka på SPARA.

ExpressVPN för iOS

1. På din iOS-enhet öppnar du ExpressVPN-appen.
  2. Tryck på fliken Keys.
  3. Lås upp lösenordshanteraren.
  4. Klicka på Lägg till-ikon..
  5. Klicka på Lägg till säker anteckning.
  6. Fyll i fälten.
  7. Klicka på SPARA.

Behöver du hjälp? Kontakta ExpressVPN:s supportteam får att få hjälp direkt.

Tillbaka till toppen

Så redigerar eller raderar du säkra anteckningar

ExpressVPN Keys Chrome-tillägg

1. Klicka på ExpressVPN Keys Chrome-tillägg.
  2. Lås upp lösenordshanteraren.
  3. Hitta och klicka på din säkra anteckning.
  4. Klicka på Redigera.
    • För att redigera ändrar du informationen och klickar sedan på Spara.
    • För att radera klickar du på Radera Radera permanent.

ExpressVPN för Android

Det finns två sätt att redigera och radera säkra anteckningar i ExpressVPN:s app för Android:

ANTINGEN

1. På din Android-enhet öppnar du ExpressVPN-appen.
  2. Tryck på fliken Keys.
  3. Lås upp lösenordshanteraren.
  4. Hitta och tryck på din säkra anteckning.
  5. Tryck på REDIGERA.
    • För att redigera ändrar du informationen och klickar sedan på Spara.
    • För att radera klickar du på Ta bort säker anteckning RADERA PERMANENT.

ELLER

1. På din Android-enhet öppnar du ExpressVPN-appen.
  2. Tryck på fliken Keys.
  3. Lås upp lösenordshanteraren.
  4. Hitta och tryck på din säkra anteckning och tryck på Mer-ikon..
    • För att redigera, tryck på Redigera uppgifter. Ändra informationen och tryck sedan på SPARA.
    • För att radera, tryck på Ta bort RADERA PERMANENT.

ExpressVPN för iOS

Det finns två sätt att redigera och radera säkra anteckningar i ExpressVPN:s app för iOS:

ANTINGEN

1. På din iOS-enhet öppnar du ExpressVPN-appen.
  2. Tryck på fliken Keys.
  3. Lås upp lösenordshanteraren.
  4. Hitta och tryck på din säkra anteckning.
  5. Tryck på REDIGERA.
    • För att redigera ändrar du informationen och klickar sedan på Spara.
    • För att radera klickar du på Ta bort säker anteckning RADERA PERMANENT.

ELLER

1. På din iOS-enhet öppnar du ExpressVPN-appen.
  2. Tryck på fliken Keys.
  3. Lås upp lösenordshanteraren.
  4. Hitta och tryck på din säkra anteckning och tryck på Mer-ikon..
    • För att redigera, tryck på Redigera uppgifter. Ändra informationen och tryck sedan på SPARA.
    • För att radera, tryck på Ta bort RADERA PERMANENT.