Den här guiden visar hur du återställer din återställningskod för ExpressVPN Keys-kontot. Du bör återställa koden om du har tappat bort den eller om du tror att någon har fått obehörig åtkomst till den.

För att återställa koden behöver du ditt primära lösenord. Du kan bara återställa koden med hjälp av ExpressVPN:s app för Android. Den här funktionen finns inte i ExpressVPN:s app för iOS eller i Chrome-tillägget för ExpressVPN Keys.

1. I ExpressVPN:s app för Android, tryck på Inställningar.
  2. Tryck på Inställningar > Säkerhet > Återställ din återställningskod.
  3. Tryck på Återställ din återställningskod.
  4. Ange ditt primära lösenord.
  5. Förvara den nya återställningskoden på ett säkert ställe.

Om du har tappat bort både ditt primära lösenord och din återställningskod kan du kontakta ExpressVPN:s supportteam för att återställa kontot.