Du kan importera dina inloggningar från iCloud-nyckelring till ExpressVPN Keys på datorn. ExpressVPN Keys stöder bara import av inloggningar (e-post, användarnamn och lösenord). Andra data som kortuppgifter eller sparade anteckningar kommer inte att importeras.

Gå direkt till..

Importera inloggningar från iCloud-nyckelring på dator
Importera inloggningar från iCloud-nyckelring på Android
Importera inloggningar från iCloud-nyckelring på iOS

Importera inloggningar från iCloud-nyckelring på dator

1. Importera dina inloggningar från iCoud-nyckelring till ExpressVPN Keys

1. I Chrome, Opera, Edge, Vivaldi eller Brave, installera ExpressVPN Keys webbläsartillägg för Chrome.
  2. Klicka på ExpressVPN Keys webbläsartillägg.
  3. Klicka på fliken Alternativ > Inställningar.
  4. Klicka på Importera från befintliga tjänster.
  5. Ange ditt primära lösenord.
  6. Välj iCloud-nyckelring.
  7. Följ anvisningarna på skärmen.
  8. Klicka på Välj fil.
  9. Välj den CSV-fil du exporterat tidigare.
  10. Kontrollera att alla dina inloggningar importerats som de ska.

2. Ta bort webbläsartillägget för iCloud-nyckelring

Om du använder iCloud-nyckelring som lösenordshanterare på din Windows-enhet kommer den fortsätta uppmana dig att fylla i inloggningar och därmed vara i vägen för ExpressVPN Keys. För att undvika detta behöver du ta bort webbläsartillägget för iCloud-nyckelring.

Chrome

1. I Chrome skriver du chrome://extensions/ i sökfältet.
  2. Leta upp iCloud-lösenord.
  3. Klicka på Ta bort > Ta bort.

Microsoft Edge

1. I Edge skriver du edge://extensions/ i sökfältet.
  2. Leta upp iCloud-lösenord.
  3. Klicka på Ta bort > Ta bort.