Du kan importera dina inloggningar från Edge till ExpressVPN Keys med din dator.

Gå direkt till…

Importera inloggningar från Edge på dator
Importera inloggningar från Edge på Android
Importera inloggningar från Edge på iOS

Importera inloggningar från Edge på dator

1. Importera dina inloggningar till ExpressVPN Keys

1. I Edge installerar du ExpressVPN:s webbläsartillägg för Chrome.
  2. Klicka på ExpressVPN:s webbläsartillägg.
  3. Klicka på fliken Alternativ > Inställningar.
  4. Klicka på Importera från befintliga tjänster.
  5. Ange ditt primära lösenord.
  6. Välj Edge.
  7. Följ anvisningarna på skärmen.
  8. Klicka på Välj fil.
  9. Välj den CSV-fil du exporterade tidigare.
  10. Kontrollera att alla dina inloggningar har importerats som de ska.

2. Radera dina inloggningar från Edge

Edge kommer fortsätta be dig fylla i dina inloggningar på hemsidor och tjänster och därmed störa ExpressVPN Keys. För att förhindra detta behöver du radera dina inloggningar från Edge.

Viktigt: Efter att du raderat dina inloggningar från Edge kan du inte återställa dem. Se till att importera alla dina inloggningar från Edge till ExpressVPN Keys innan du raderar dem.

För att radera alla dina inloggningar samtidigt följer du de här stegen:

1. I Edge skriver du edge://settings/clearBrowserData i sökfältet.
  2. Under Tidsintervall, väljer du All tid.
  3. Välj Lösenord och avmarkera övriga alternativ.
  4. Klicka på Rensa nu.

För att radera inloggningar en i taget följer du de här stegen:

1. I Edge skriver du edge://settings/passwords i sökfältet.
  2. Under Sparade lösenord klickar du på More icon. bredvid respektive inloggning.
  3. Klicka på Radera.
  4. Upprepa samma steg för alla inloggningar.

För att förhindra att Edge fyller i namn, e-post och adresser följer du de här stegen:

1. I Edge skriver du edge://settings/personalinfo.
  2. Inaktivera alternativet Spara och fylla i grundläggande information.