Du kan importera dina inloggningar från Brave till ExpressVPN Keys med datorn eller Android.

Gå till…

Importera dina Brave-inloggningar med en dator
Importera dina Brave-inloggningar med en Android-enhet
Importera dina Brave-inloggningar med en iOS-enhet

Importera dina Brave-inloggningar med en dator

1. Importera dina inloggningar till ExpressVPN Keys

1. I Brave installerar du ExpressVPN Keys webbläsartillägg för Chrome.
  2. Klicka på ExpressVPN-webbläsartillägget.
  3. Klicka på fliken the Alternativ > Inställningar.
  4. Klicka på Importera från befintliga tjänster.
  5. Ange ditt primära lösenord.
  6. Välj Annan.
  7. Följ anvisningarna på skärmen.
  8. Klicka på Välj fil.
  9. Välj CSV-filen som du exporterade tidigare.
  10. Kolla så att inloggningarna har importerats korrekt.

2. Radera dina inloggningar från Brave

Brave kommer fortsätta att fråga om du vill fylla i inloggningar på webbplatser eller tjänster vilket stör ExpressVPN Keys. För att förhindra detta tar du bort dina inloggningar från Brave.

Viktigt: När du har tagit bort dina inloggningar från Brave kan du inte återställa dem. Se till att du importerat alla dina inloggningar från Brave till ExpressVPN Keys innan du raderar dem.

Följ de här stegen för att radera alla inloggningar samtidigt:

1. I Brave skriver du brave://settings/clearBrowserData i sökfältet.
  2. Klicka på Avancerat.
  3. Under Tidsintervall, väljer du Sedan kontot skapades.
  4. Välj Lösenord och andra inloggningsuppgifter och avmarkera andra alternativ.
  5. Klicka på Rensa data.

Följ de här stegen för att radera dina inloggningar individuellt:

1. I Brave skriver du brave://settings/clearBrowserData i sökfältet.
  2. Under Sparade lösenord klickar du på Vertikal ellips. bredvid varje inloggning.
  3. Klicka på Ta bort.
  4. Upprepa samma steg för alla inloggningar.

För att förhindra att Brave fyller i namn, e-postadresser och adresser följer du de här stegen:

1. I Brave skriver du brave://settings/addresses.
  2. Växla Spara och fyll i adresser till av.