Du kan importera dina inloggningar från Bitwarden till ExpressVPN Keys med din dator. ExpressVPN Keys stöder bara import av inloggningar (e-post, användarnamn och lösenord). Andra data som kortuppgifter eller sparade anteckningar kommer inte att importeras.

Gå direkt till…

Importera inloggningar från Bitwarden på dator
Importera inloggningar från Bitwarden på Android
Importera inloggningar från Bitwarden på iOS

Importera inloggningar från Bitwarden på dator

1. Importera dina inloggningar från Bitwarden till ExpressVPN Keys

1. I Chrome, Opera, Edge, Vivaldi eller Brave, installera ExpressVPN Keys webbläsartillägg för Chrome.
  2. Klicka på ExpressVPN Keys webbläsartillägg.
  3. Klicka på fliken Alternativ > Inställningar.
  4. Klicka på Importera från befintliga tjänster.
  5. Ange ditt primära lösenord.
  6. Välj Bitwarden.
  7. Följ instruktionerna på skärmen.
  8. Klicka på Välj fil.
  9. Välj den CSV-fil du exporterade tidigare.
  10. Kontrollera att alla dina inloggningar har importerats som de ska.

2. Ta bort webbläsartillägget för Bitwarden

Bitwarden kommer fortsätta uppmana dig att fylla i inloggningar och därför vara i vägen för ExpressVPN Keys. För att undvika det behöver du ta bort webbläsartillägget för Bitwarden.

Chrome

1. I Chrome skriver du chrome://extensions/ i sökfältet.
  2. Leta rätt på Bitwarden.
  3. Klicka på Ta bort > Ta bort.

Microsoft Edge

1. I Edge skriver du edge://extensions/ i sökfältet.
  2. Leta rätt på Bitwarden.
  3. Klicka på Ta bort > Ta bort.

Brave

1. I Brave skriver du brave://extensions/ i sökfältet.
  2. Leta rätt på Bitwarden.
  3. Klicka på Ta bort > Ta bort.

Opera

1. I Opera skriver du opera://extensions i sökfältet.
  2. Leta upp och klicka på Bitwarden.
  3. Klicka på Ta bort tillägg > Ta bort.

Vivaldi

1. I Vivaldi skriver du vivaldi://extensions/ i sökfältet.
  2. Leta rätt på Bitwarden.
  3. Klicka på Ta bort > Ta bort.