Du kan importera inloggningar från 1Password till ExpressVPN Keys på din dator. ExpressVPN Keys stöder endast import av inlggningsuppgifter (e-post, användarnamn och lösenord). Annan data som kortuppgifter eller sparade anteckningar kommer inte att importeras.

Gå direkt till…

Importera inloggningar från 1Password på dator
Importera inloggningar från 1Password på Android
Importera inloggningar från 1Password på iOS

Importera inloggningar från 1Password på dator

1. Importera dina inloggningar från 1Password till ExpressVPN Keys

1. I Chrome, Opera, Edge, Vivaldi eller Brave, installera ExpressVPN Keys webbläsartillägg.
  2. Klicka på ExpressVPN Keys webbläsartillägg.
  3. Klicka på fliken Alternativ > Inställningar.
  4. Klicka på Importera från befintliga tjänster.
  5. Ange ditt primära lösenord.
  6. Välj 1Password.
  7. Följ anvisningarna på skärmen.
  8. Klicka på Välj fil.
  9. Välj den CSV-fil du exporterade tidigare.
  10. Kontrollera att alla dina inloggningar importerats som de ska.

2. Ta bort webbläsartillägget för 1Password

1Password kommer fortsätta be dig fylla i inloggningar för hemsidor och tjänster och därmed störa ExpressVPN Keys. För att förhindra det behöver du ta bort 1Password-tillägget.

Chrome

1. I Chrome skriver du chrome://extensions/ i sökfältet.
  2. Leta reda på 1Password.
  3. Klicka på Ta bort > Ta bort.

Microsoft Edge

1. I Edge skriver du edge://extensions/ i sökfältet.
  2. Leta reda på 1Password.
  3. Klicka på Ta bort > Ta bort.

Brave

1. I Brave skriver du brave://extensions/ i sökfältet.
  2. Leta reda på 1Password.
  3. Klicka på Ta bort > Ta bort.

Opera

1. I Opera skriver du opera://extensions i sökfältet.
  2. Leta upp och klicka på 1Password.
  3. Klicka på Ta bort tillägg > Ta bort.

Vivaldi

1. I Vivaldi skriver du vivaldi://extensions/ i sökfältet.
  2. Leta reda på 1Password.
  3. Klicka på Ta bort > Ta bort.