Viktigt: ExpressVPN Keys lanseras gradvis till alla användare på Windows, Mac och Linux via ett webbläsartillägg för Chrome och i ExpressVPN:s app för iOS och Android.

Den här guiden visar hur du ändrar eller återställer ditt primära lösenord. Ifall du inte kommer ihåg ditt primära lösenord kan du återställa det med din återställningskod enligt stegen nedan.

Du kan bara ändra eller återställa det primära lösenordet med ExpressVPN Keys Chrome-tillägg och ExpressVPN:s app för Android. Funktionen är inte tillgänglig i ExpressVPN:s app för iOS. Nedan hittar du instruktioner som gäller för just din plattform:

ExpressVPN Keys Chrome-tillägg:

1. Installera och konfigurera ExpressVPN Keys Chrome-tillägg.
  2. Klicka på ExpressVPN Keys webbläsartillägg.
  3. Klicka på Alternativ > Inställningar > Ändra primärt lösenord.
  4. Fyll i ditt nuvarande primära lösenord och klicka på Verifiera.
    • Om du inte kommer ihåg ditt primära lösenord kan du klicka på Behöver hjälp > Använd återställningskod.
  5. Följ instruktionerna.

ExpressVPN:s app för Android:

1. Gå in i ExpressVPN:s app för Android och tryck på Alternativ.
  2. Tryck på Inställningar > Säkerhet > Ändra primärt lösenord.
  3. Fyll i ditt nuvarande primära lösenord och tryck på Verifiera.
    • Om du inte kommer ihåg ditt primära lösenord kan du trycka på Behöver hjälp > Använd återställningskod
  4. Följ instruktionerna.