Logga in snabbare med bara ett tryck

Istället för att manuellt fylla i dina inloggningar och lösenord på webbplatser och i appar kan du automatiskt fylla i dem som du sparat i ExpressVPN Keys med bara ett tryck genom att aktivera autofyll-funktionen på dina iOS-enheter.

Utöver det erbjuder autofyll extra säkerhet eftersom du kan använda långa, komplexa och unika lösenord för varje konto som genereras, lagras och fylls i av lösenordshanteraren.

Din säkerhet är vår främsta prioritet

Med autofyll-funktionen aktiverad på iOS kan du fylla i inloggningar och lösenord som du sparat i ExpressVPN Keys.

De här inloggningsuppgifterna (användarnamn och URL) är bara tillgängliga via iOS autofyll-funktion. De kommer bara fyllas i på webbplatser och appar när du trycker på den inloggning som föreslås av ExpressVPN Keys och tillåter åtkomst.

Du kan aktivera eller inaktivera autofyll när du vill i inställningarna på din iOS-enhet.