Observera: Om du är ansluten till internet men inte kommer åt vissa hemsidor eller online-servrar, kontakta ExpressVPN:s supportteam för direkt assistans.

Ifall din enhet är ansluten till ExpressVPN men du inte har internetåtkomst (dvs. du kommer inte åt några hemsidor ALLS, inklusive hemsidor du har åtkomst till utan ExpressVPN anslutet), följ de här felsökningsstegen:

Hoppa till:

Steg 1: Ladda ner den senaste versionen av ExpressVPN
Steg 2: Anslut till en annan serverposition
Steg 3: Ändra ditt VPN-protokoll
Steg 4: Justera dina proxy-inställningar
Steg 5: Skicka in loggfiler/diagnostik

1. Ladda ner den senaste versionen av ExpressVPN

För att ladda ner den senaste versionen av ExpressVPN:

1. Avsluta ExpressVPN:s app.
  2. Avinstallera appen.
  3. Installera och konfigurera din ExpressVPN-app