ExpressVPN-abonnemang går nu att köpa via Google Play Store.

Gå direkt till…

Allmänt om abonnemangsköp i Play Store
Byt abonnemang
Uppdatera fakturainformation eller betalningsmetod
Lös betalningsproblem
Återstarta ett tidigare avslutat abonnemang via Play Store
30 dagars pengarna-tillbaka-garanti (återbetalningar)
Avsluta en gratis provperiod eller ett abonnemang

Allmänt om abonnemangsköp i Play Store

ExpressVPN-abonnemang går nu att köpa via Google Play Store, utöver möjligheten att köpa via ExpressVPN:s hemsida. Som ny ExpressVPN-användare kan du köpa ett abonnemang via ExpressVPN:s app när du registrerar dig för sju dagars gratis provperiod:

1. Öppna ExpressVPN:s app på din Android-enhet.
  2. Tryck på Påbörja 7 dagars gratis provperiod.
  3. Fyll i din e-postadress.
  4. Tryck på Påbörja gratis provperiod.
  5. Välj ett abonnemang. Tryck på Påbörja gratis provperiod.
  6. Fortsätt för att köpa ditt abonnemang via Google Play. Tryck på Skaffa abonnemang.
  7. Slutför resten av konfigurationen.

Ditt abonnemang kommer att påbörjas efter att den sju dagar långa provperioden är över. När abonnemanget börjar kommer du att debiteras och faktureras av Google Play, inte av ExpressVPN, baserat på ditt abonnemang (en månad, sex månader eller tolv månader). Faktureringen kommer fortsätta såvida du inte avslutar abonnemanget minst 24 timmar innan nästa faktureringsperiod startar.

Regler och villkor för gratis provperioder eller betalda abonnemang

Ett betalt abonnemang eller en gratis provperiod som köps via Google Play Store:

Obs: Du kan bara registrera dig för den kostnadsfria provperioden en gång. Provperioden är tillgänglig inuti appen som laddas ner via Google Play Store med en giltig betalningsmetod.

Ifall du inte längre vill använda ExpressVPN efter den kostnadsfria provperioden behöver du avsluta den minst 24 timmar före utgångsdatumet.

Behöver du hjälp? Kontakta ExpressVPN:s supportteam för att få hjälp direkt.

Tillbaka till toppen

Byt abonnemang

Medan ditt abonnemang är aktivt kan du byta tidslängd på det när du vill via ExpressVPN:s app för Android (du kan inte byta abonnemang via Play Store).

Du kan till exempel uppgradera från ett månadsabonnemang till ett 12-månadersabonnemang. Gör så här:

1. Tryck på Alternativ i ExpressVPN:s app.
  2. Tryck på Konto.
  3. Tryck på Hantera abonnemang.
  4. Välj det abonnemang du vill byta till.
  5. Tryck på Uppdatera abonnemang.
  6. Gå vidare till betalning.

Ditt nya abonnemang kommer påbörjas när ditt nuvarande slutar. För mer information, kolla dina abonnemangs- och förnyelsedatum i Play Store.

Behöver du hjälp? Kontakta ExpressVPN:s supportteam för att få hjälp direkt.

Tillbaka till toppen

Uppdatera fakturainformation eller betalningsmetod

Om du vill få dina fakturor i Play Store med en annan metod kan du läsa om hur du lägger till, tar bort eller ändrar din betalningsmetod.

Om du vill faktureras direkt av ExpressVPN istället för Google Play gör du så här:

1. Avsluta ditt abonnemang i Play Store-appen (minst 24 timmar innan din nästa faktureringsperiod börjar).
  2. Efter att ditt nuvarande abonnemang tagit slut loggar du in på ditt ExpressVPN-konto.
  3. Välj Köp ett nytt abonnemang.
  4. Välj ett abonnemang och en betalningsmetod.
  5. Välj Beställ nu.

Efter att din nuvarande fakturaperiod tar slut kommer du faktureras direkt av ExpressVPN.

Behöver du hjälp? Kontakta ExpressVPN:s supportteam för att få hjälp direkt.

Tillbaka till toppen

Lös betalningsproblem

ExpressVPN har inte tillgång till någon betalningsinformation som är knuten till abonnemang köpta via Google Play Store. Ta reda på hur du åtgärdar betalningsproblem med Google Play.