ExpressVPN Keys (ExpressVPN:s lösenordshanterare) har byggts enligt branschens bästa praxis för säkra appar och molninfrastruktur, även vad gäller omfattande hotmodellering och säkerhetsbedömningar. ExpressVPN Keys har också blivit oberoende granskat av cybersäkerhetsexperter (som Cure53) för att säkerställa att det levererar högsta standard för skydd av personuppgifter.

Inloggningarna och lösenorden som sparas i din lösenordshanterare skyddas av nollkunskapskryptering, vilket garanterar att det bara är du som ser dina avkrypterade data (dina inloggningsuppgifter och lösenord). Det beror på att dina data krypteras och avkrypteras på dina enheter med hjälp av ditt primära lösenord som du väljer när du skapar ditt ExpressVPN Keys-konto. Ingen annan, inte ens ExpressVPN, kan se dina inloggningsuppgifter och lösenord eftersom bara du kan det primära lösenordet.

Kombinationen av ett starkt primärt lösenord och nollkunskapskryptering ger en hög säkerhetsnivå för dem som använder ExpressVPN Keys som lösenordshanterare.

Läs mer om hur dina data hanteras.