Du kan importera inloggningar till ExpressVPN Keys från följande tjänster:

ExpressVPN Keys stöder endast importering av inloggningar (e-postadresser, användarnamn och lösenord). Andra data, som kortuppgifter eller sparade anteckningar, importeras inte.

Om du vill importera inloggningar till ExpressVPN Keys från en lösenordshanterare som inte anges ovan följer du de här stegen:

1. I Chrome, Opera, Edge, Vivaldi, eller Brave installerar du webbläsartillägget ExpressVPN Keys för Chrome.
  2. Klicka på webbläsartillägget ExpressVPN Keys.
  5. Ange ditt primära lösenord.
  6. Välj Annat.
  7. Följ anvisningarna på skärmen.