Viktigt: Även om den här sidan hålls uppdaterad på alla språk så finns det en viss fördröjning. För att få information som uppdateras minut för minut bör du därför kolla den engelska versionen. Byt språk med rullgardinsmenyn längst upp på sidan.

Om du har problem med att ansluta i Kina så följer du anvisningarna nedan för att felsöka problemet. Den här sidan uppdateras alltid med de senaste råden.

Så felsöker du din anslutning i Kina

Gå till sektion

1. Använd den senaste versionen av ExpressVPN:s appar
2. Ställ in protokollet i din ExpressVPN-app till Automatiskt
3. Vänta på att din app slutför sin anslutningsbegäran
4. Prova att ansluta till de här positionerna
5. Bokmärk och fortsätt kolla den här sidan

1. Använd den senaste versionen av ExpressVPN:s appar

För att du ska kunna koppla upp dig är det viktigt att du håller appen uppdaterad. Följ de här länkarna för att ladda de senaste versionerna till ditt operativsystem:

Windows

Uppdatera till den senaste versionen av ExpressVPN för Windows (när du öppnar din uppdaterade app väntar du några minuter innan du försöker ansluta för första gången).

Mac

Uppdatera till den senaste versionen av ExpressVPN för macOS (när du öppnar din uppdaterade app väntar du några minuter innan du försöker ansluta för första gången).

Android

Följ de här stegen för att installera och använda den senaste versionen av ExpressVPN för Android:

1. Ladda ner den senaste APK-installationsfilen direkt till din Android-enhet.
  2. Installera ExpressVPN från APK-filen (du behöver inte radera eller avinstallera den befintliga ExpressVPN-appen).
  3. När du öppnar din uppdaterade app väntar du en minut innan du försöker ansluta för första gången.
iOS

Updatera till den senaste versionen av ExpressVPN för iOS. När du öppnar din uppdaterade app så väntar du en liten stund innan du ansluter för första gången.

Om du inte ser ”Uppdatera” som alternativ gör du följande:

Linux

Uppdatera till den senaste versionen av ExpressVPN för Linux till din distribution (när du öppnar din uppdaterade app väntar du några minuter innan du försöker ansluta för första gången).

Om du behöver mer vägledning kan du se våra instruktioner om hur du konfigurerar och använder ExpressVPN-appen för Linux eller kontakta ExpressVPN:s supportteam.

Router

Ladda ner och installera den senaste versionen av ExpressVPN för din routermodell (när du öppnar din uppdaterade app väntar du några minuter innan du försöker ansluta för första gången).

Om du behöver mer vägledning kan du se våra instruktioner om hur du uppgraderar din routers firmware eller kontakta ExpressVPN:s supportteam.

2. Ställ in protokollet i din ExpressVPN till Automatiskt

Följ de här stegen för att byta VPN-protokoll på din enhet:

Windows

Inställningar Protokoll Automatisk (rekommenderas)

Mac

Inställningar Protokoll Automatisk (rekommenderas)

Android

Inställningar  VPN-protokoll Automatisk (rekommenderas)

iOS

iOS

Options Inställningar VPN-protokoll Automatisk (rekommenderas)

Linux
I terminalen skriver du::

expressvpn preferences set preferred_protocol auto

Router

ExpressVPN:s kontrollpanel för router VPN-preferenser Automatisk (rekommenderas)

3. Vänta på att din app slutför sin anslutningsbegäran

Ibland tar det längre tid än vanligt att ansluta. Låt appen slutföra ett anslutningsförsök innan du provar igen. Prova endast igen om appen säger att det inte går att ansluta.

4. Prova att ansluta till de här positionerna

Japan - Yokohama
USA - Los Angeles - 5
UK - Wembley
USA - Santa Monica
Frankrike - Alsace
Singapore - Marina Bay

Om du inte kan ansluta till de här serverpositionerna på första försöket rekommenderar vi att du provar igen istället för att byta till positioner som inte anges här.

5. Bokmärk och kolla den här sidan då och då

Vi kommer att fortsätta uppdatera den här sidan med den senaste vägledningen, inklusive nya rekommenderade serverpositioner.

Om du behöver mer hjälp kan du kontakta ExpressVPN:s supportteam.