När du skaffar en gratis provperiod i ExpressVPN:s app för iOS eller Android så behöver du inte ställa in ett lösenord (eller en e-postadress). Du kan fortarande skapa ett konto för ExpressVPN Keys utan dem, och använda det på enheten som du skaffade den kostnadsfria provperioden från. Du kan dock inte ställa in eller använda ExpressVPN Keys på alla dina andra datorer eller mobila enheter.

För att kunna ställa in ExpressVPN Keys på dina andra enheter behöver du ställa in ett lösenord (och en e-postadress) för ditt ExpressVPN-konto.

Gå till…

ExpressVPN för iOS
ExpressVPN för Android

ExpressVPN för iOS

För att kunna ställa in ExpressVPN Keys på dina andra enheter behöver du ställa in ett lösenord och en e-postadress för ditt ExpressVPN-konto:

1. Öppna ExpressVPN:s app för iOS.
  2. Tryck på Inställningar > Konto.
  3. Tryck på Ställ in e-postadress.
  4. Ange en e-postadress. Tryck på Lägg till e-post.
  5. Tryck på Bekräfta.
  6. Du får ett bekräftelsemejl som inkluderar en länk till att ställa in ett lösenord.
  7. I mejlet trycker du på Ställ in lösenord och skaffa appar.
  8. Följ instruktionerna.
  9. Ställ in ExpressVPN Keys på dina andra enheter: