Kan du inte öppna livechatten? Kontrollera att du inte inaktiverat JavaScript i din webbläsare. Om du har inaktiverat JavaScript kommer du inte kunna se livechatt-knappen längst ned på skärmen.

ExpressVPN Keys är tillgängligt för alla användare med ett aktivt ExpresssVPN-abonnemang. Om du inte kommer åt ExpressVPN Keys kan du kontakta ExpressVPN:s supportteam genom att klicka eller trycka på chattrutan längst ned till höger på skärmen. Vårt team kommer att undersöka problemet och ge dig åtkomst till ExpressVPN Keys. Det kommer ta några arbetsdagar.

Alternativt, ifall du får felmeddelandet ”Kommer inte åt ExpressVPN Keys”, följ de här stegen för att rapportera problemet.

Om du kommer åt ExpressVPN Keys men har problem med att skapa ett konto eller låsa upp ditt befintliga Keys-konto, följ stegen i guiderna nedan: