Den här guiden visar hur du ändrar eller återställer ditt primära lösenord. Ifall du inte kommer ihåg ditt primära lösenord kan du återställa det med din återställningskod enligt stegen nedan.

ExpressVPN Keys Chrome-tillägg:

1. Installera och konfigurera ExpressVPN Keys Chrome-tillägg.
  2. Klicka på ExpressVPN Keys webbläsartillägg.
    • Om du kommer ihåg ditt primära lösenord: Klicka på Alternativ > Inställningar > Ändra primärt lösenord. Ange ditt primära lösenord och klicka på ”Verifiera”.
    • Om du inte kommer ihåg ditt primära lösenord kan du klicka på Behöver hjälp > Använd återställningskod.
  3. Följ instruktionerna.

ExpressVPN:s app för Android:

1. Gå in i ExpressVPN:s app för Android och tryck på Alternativ.
  2. Tryck på Inställningar > Säkerhet > Ändra primärt lösenord.
    • Om du kommer ihåg ditt primära lösenord: Fyll i ditt nuvarande primära lösenord och tryck på Verifiera.
    • Om du inte kommer ihåg ditt primära lösenord: Tryck på Behöver hjälp > Använd återställningskod
  3. Följ instruktionerna.