Denne veiledningen viser deg hvordan du setter opp ExpressVPN på din Android TV.

Merk: Stegene nedenfor gjelder for alle enheter som bruker Android TV-operativsystemet. De inkluderer enheter fra:

• Sony
  • Sharp
  • TCL
  • Xiaomi
  • MINIX
  • Nvidia Shield
  • Formuler

Stegene i denne veiledningen ble testet på en Mi Box S. Hvis du ikke kan følge stegene nedenfor fordi enhetens grensesnitt ser drastisk annerledes ut, kontakt ExpressVPNs kundestøtteteam for umiddelbar assistanse.

Ikke ExpressVPN-kunde enda?
Les mer om VPN for Android TV.

Hopp til …

1. Last ned ExpressVPN-appen på din Android TV
2. Aktiver ExpressVPN-appen
3. Koble til en VPN-serverlokasjon
Koble fra VPN-serverlokasjonen
Velge en annen VPN-serverlokasjon
Avinstallere ExpressVPN fra din Android TV

1. Last ned ExpressVPN-appen på din Android TV

Viktig: Stegene nedenfor er for enheter som bruker Android 5.0 (Lollipop) og nyere. Hvis du ikke har tilgang til Google Play Butikk, kan du installere ExpressVPN-appen direkte på Android TV-en din.

På din Android TV, gå til Google Play Butikk og søk etter ExpressVPN.

Søk etter «ExpressVPN».

Velg ExpressVPN.

På siden for ExpressVPN-appen, velg Installer.

Velg «Installer».

Velg Åpne.

Velg «Åpne».

Gå videre til aktivering av ExpressVPN-appen

Se hvordan du installerer ExpressVPN-appens APK direkte

Viktig: Følg stegene nedenfor for å installere ExpressVPN-appens APK direkte kun hvis ExpressVPN ikke er tilgjengelig for nedlasting direkte på din Android TV.

Gå til ExpressVPNs oppsettsside. Skriv inn brukernavnet og passordet ditt for ExpressVPN hvis du blir bedt om det, og klikk på Logg inn.

Skriv inn innloggingsdetaljene dine, og klikk «Logg inn».

Skriv inn verifiseringskoden som blir sendt til e-posten din.

På høyre side, klikk Last ned APK.

Under «ExpressVPN for Android», trykk «Last ned APK».

Nå trenger du en filbehandlingsapp for å overføre ExpressVPN-appens APK fra datamaskinen din til Android TV-en.

Important: ExpressVPN er ikke tilknyttet noen tredjepartsapper.

Gå til Apper på Android TV. Under appkategorier, velg Søk etter apper.

Velg «Søk etter apper».

Skriv inn file commander. Klikk Installer > Åpne.

Velg «Åpne».

Velg Tillat for å gi File Commander tilgang til bilder, medier og filer.

Velg «Tillat» for å gi File Commander tilgang til bilder, medier og filer.

Velg en innloggingsmetode. (Hvis du velger Google, logges du automatisk på med den samme e-postadressen som du brukte for Android-enheten din.)

Velg en innloggingsmetode.

På hovedskjermen, velg PC File Transfer.

Velg «PC File Transfer».

Skriv inn IP-adressen som vises i nettleserens adresselinje på datamaskinen din. Denne vil ta deg til File Commander PC File Transfer-skjermen. Dobbeltklikk på Internal storage, og klikk deretter på LAST OPP FILER.

Klikk «Last opp filer».

Klikk SELECT FILES. Velg ExpressVPN-appens APK som du lastet ned tidligere. Velg Open > UPLOAD.

Klikk «UPLOAD».

Du har nå tilgang til ExpressVPN-appens APK på Android TV-en din. Før det må du aktivere utviklermodus. Trykk på «hjem»-knappen på fjernkontrollen. Velg Innstillinger.Velg «Innstillinger».

Velg System > Om.

Velg «System», så «Om».

Under Om, finn Android TV OS-build. Fortsett å velge den til den sier: «Du er nå en utvikler!»

Finn «Android TV OS-build». Fortsett å velge den til den sier: «Du er nå en utvikler!»

Gå tilbake til Innstillinger. Velg Apper > Sikkerhet og begrensninger > Ukjente kilder. Slå på for File Commander.

Slå på for «File Commander».

Gå til File Commander. Velg Internal storage, og velg deretter ExpressVPN-appens APK som du lastet opp tidligere. Velg INSTALLER.

Velg «Installer».

ExpressVPN-appen er nå lastet ned til Android TV-en din. Gå til ExpressVPN, og velg så Åpne.

Velg «Åpne».